Câștigătorii saptamanii

Cei trei câștigători ai DVD-urilor din săptămâna 5 – 11 februarie 2018 de la concursul „Copilul tău, vedeta noastră” sunt: Gaman Mario, Dumitrachescu Cristian și Zaharia Jacqueline Maria.


Concursul continuă! Vrei ca micuțul tău să fie Copilul lunii? Încrie-l aici! Cea mai votată fetiță și cel mai votat băiețel ai lunii primesc premii constând în jucării. Săptămânal, alți 3 micuți norocoși, aleși aleatoriu printr-un generator de numere, primesc DVD-uri cu cele mai frumoase filme animate.

La tragerea la sorți săptămânală participă toate fotografiile înscrise de luni până duminică, indiferent de numărul de voturi contabilizat. Câștigătorii premiilor săptămânale participă în continuare la concursul lunar.

Revendicare premii câștigători

Premiul poate fi revendicat in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorului, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, câştigătorul este obligat să trimită un email la concursuri@ringier.ro, în care să menționeze: premiul, numele, numărul de telefon şi adresa la care va fi trimis premiul. Numele trebuie să coincidă cu cele completat pe site, în momentul postării răspunsului.