Ziua Izbăvirii de Sandra Brown îl are ca personaj principal pe Burke Basile, un ofițer de poliție de la brigada narcotice a poliției din New Orleans. El a ajuns într-un punct în care nu mai are nimic de pierdut.

Citește și: Secrete bine păstrate de Sandra Brown – O avocată și trei suspecți

Ziua Izbăvirii, așteptată cu încordare

Partenerul de echipă și cel mai bun prieten al lui Burke a murit. Cariera în jurul căreia și-a construit viața se prăbușește. Căsnicia i s-a destrămat. Singurul motiv pentru care mai trăiește este să se răzbune pe cel care i-a împușcat într-adevăr colegul și achitarea celui acuzat pe nedrept de această crimă.

Soția interlopului

Ținta lui este Pinkie Duvall, un lider al lumii interlope, dar și avocat renumit pentru că apără și reușește să scape de pedeapsă infractori notorii. Basile îl lovește pe Pinkie acolo unde știe că-l doare cel mai tare. O răpește pe tânăra și frumoasa lui soție, pe Remy. Burke o ține captivă în cabana lui de pescuit. Dar Duvall est eun om periculos pe care nu ar trebui să-l provoace. Acesta e pe urmele lui și a jurat să-l omoare pe Basile pentru că a îndrăznit să-l provoace.

Ziua Izbăvirii va veni oare?

Basile realizează prea tîrziu cât de puternic este Duvall. Are ajutoare chiar și în poliția locală. Trădat de prieteni și de colegi, și de chiar soția lui, Burke este un om care nu mai are unde să fugă și nu mai are pe nimeni în care să se încreadă. În plus, soarta pare să-i joace o festă. Nu ar fi crezut niciodată că s-ar putea îndrăgosti de o femeie ca Remy, dar inevitabilul se întâmplă. Își dă seama că vrea să o salveze pe tânăra femeie de viața captivă pe care o duce în brațele unui soț posesiv și abuziv. Dar Basile are doar o șansă să facă asta: la balul mascat organizat de familia Duvall. Și atunci când ceasul bate de ora 12, ar putea marca Ziua Izbăvirii pentru ei.

Citește Ziua Izbăvirii de Sandra Brown pentru a afla dacă povestea de dragoste dintre Remy și Basile are vreo șansă. Vor reuși să scape din capcana mortală pe care le-o întinde Duvall? Cartea apere vineri, 11 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.