O nouă carte plină de enigme și pasiune, marca Sidney Sheldon, va apărea în Cărțile Romantice în luna iunie. Nora Roberts și Amanda Quick nu lipsesc, iar Mary Balogh completează tabloul cu o poveste romantică deosebită. Vom face cunoștință și cu o autoare nouă, cu Debbie Macomber, una dintre scriitoarele de succes din topul New York Times, cunoscută pentru poveștile ei de familie deosebite.

  1. ”Încă o șansă” de Debbie Macomber – 2 iunie

Cedar Cove, un loc pe care oamenii îl iubesc, îl vizitează și în părăsesc… dar niciodată nu îl uită. Cu Debbie Macomber, vom intra în universul unei familii cu numeroase drame, bucurii și taine și vom descoperi poveștile lor pline de culoare.

  1. ”Pasiune de vis” de Amanda Quick – 9 iunie

Un nou roman din seria Societății Arcanelor ne introduce în viața lui Jack Winters, unul dintre moștenitorii lui Nicholas Winters și victimă a celebrului blestem care i-a transformat pe toți membrii familiei. Blestemul spune că Jack trebuie să găsească lampa magică de care depinde viața lui. În caz contrar, dacă misiunea lui eșuează, riscă să se transforme într-un monstru.

  1. ”Nimic nu durează o veșnicie” de Sidney Sheldon – 16 iunie

Trei doctorițe stagiare se luptă să își construiască o carieră de succes într-o lume dominată de bărbați. În spitalul în care lucrează, femeile sunt considerate inferioare colegilor lor… iar cele trei tinere ajung într-o situație disperată. Oricât de mult ar încerca să fie corecte și profesioniste, eforturile lor sunt date peste cap și plătesc scump. Una dintre ele își pierde viața, iar celelalte două ajung pe fundul prăpastiei.

  1. ”Ultimul vals” de Mary Balogh – 23 iunie

Un nou roman din perioada Regenței, așa cum ne-a obișnuit Mary Balogh, urmărește povestea ducelui de Wanstead, Gerard Percy, care se întoarce din Canada să își revendice moștenirea. Odată cu averea se pare că trebuie să se ocupe și de văduva vărului său, o femeie pe care în urmă cu niște ani Gerard a iubit-o profund.

  1. ”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts – 30 iunie

Primul volum din seria ucrainiencelor pătimașe, Stanislaski, este povestea Natashei, o frumoasă plină de foc, care părăsește țara natală pentru a se stabili în Virginia de Vest. Aici deschide larg ușile unui magazin cu jucării care are un succes nesperat. Dar inima ei rămâne închisă și niciun bărbat nu îi poate intra în grații… până când apare Spence Kimball.

sursa foto: 123rf.com