”Viața dorită” este scrisă de Robyn Carr, autoare a numeroase cărți catalogate ca fiind best-seller-uri de New York Times. Este un nou volum plin de emoție și personaje cu caractere puternice. Vei citi o carte despre femei și problemele lor, prietenie, complexe și găsirea drumului către fericire.

”Viața dorită” e la un pas de tine

După ce bogatul său soț se sinucide, Emma Shay Compton își dă seama a trăit într-o minciună. Răposatul Richard obișnuia să fure economiile de o viață ale clienților săi și, astfel, amândoi trăiau în lux la New York. Totul este dat pe față, iar Emma rămâne doar cu datorii și regrete. Toți prietenii vechi dispar, odacu banii și bunul nume. Alături de ea nu mai rămâne decât o prietenă din liceu, care o încurajează să se întoarcă acasă în Sonoma County.

Nu e așa ușor o ia de la început, mai ales că orășelul copilăriei este plin de amintiri neplăcute și de oameni pe care nu ar vrea să-i revadă. Unul dintre ei este Riley Kerrigan. În urmă cu mulți ani, Emma și Riley erau cele mai bune prietene. Dar în momentul plecării ei în lumea cea mare, lucrurile nu stăteau tocmai bine între cele două fete. Și nici gând să se fi împăcat între timp…

Oare Emma va învăța să ierte și va găsi dragostea din nou? Află citind ”Viața dorită” de Robyn Carr. Cartea apare vineri, 4 august, în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatea pentru femei.

Află ce alte cărți romantice mai poți citi în luna august în colecția revistei Libertatea pentru femei!