Vecinul perfect și… vecina băgăcioasă

În New York, oamenii își ignoră vecinii. Dar Cybil Campbell nu a învățat această regulă niciodată și încearcă să fie vecinul perfect.  Atunci când bruneta zâmbitoare bate la ușa noului colocatar, ea se așteptă să-și facă un prieten. Crede că o va simpatiza, așa cum fac toți cei din bloc.

Însă Preston McQuinn nu este interesat să socializeze. El se află în Manhattan ca să termine o treabă cât mai repede posibil și să plece. Acesta era planul înainte să o cunoască pe Cybil. Felul ei deschis de a fi și ochii ei verzi i-au captat interesul. Iar ea este intrigată de bărbatul misterios, noua sa cunoștință. Dar ce va face atunci când va afla că el a mințit-o de la bun îneput? Inimoasă cum este, încearcă să-l ajute pe tânărul saxofonist fără serviciu, dar când află adevărata poveste îi este greu să-l ierte…

Cybil, fiica eroilor din ”Singurătatea unui bărbat”

Cybil Campbell este fiica lui Genvieve Grandeau și Grant Campbell, pictorița și desenatorul din cartea Singurătatea unui bărbat. Și chiar dacă nu poartă numele ilustrului ei bunic, Cybil este o adevărată MacGregor. Și dacă totul ar mege bine,  cum va privi patriarhul familiei, Daniel, faptul că o nepoată de-a lui își alege singură bărbatul? Află citind Vecinul perfect de Nora Roberts.

De vineri, 16 decembrie, cartea Vecinul perfect de Nora Roberts se va găsi la toate punctele de difuzare a presei, doar împreună cu revista ”Libertatea pentru femei”, la prețul special de doar 9,99 lei.