Jack Mercy a lăsat în urma lui un ranch care valorează aproape 20 de milioane de dolari. Cele trei fiice născute din mame diferite care nu știau una de cealaltă se întâlnesc pentru prima dată la citirea testamentului. Uimirea lor se mărește când află că, pentru a primi partea meritată, trebuie să trăiască împreună la fermă timp de un an. Așa începe ”Valea umbrelor” de Nora Roberts.

Citește și: ”Fericiți pentru totdeauna”, de Nora Roberts

Sejur în ”Valea umbrelor”

Pentru Tess, o scenaristă care vrea să-și ia banii și să se întoarcă la Hollywood, pretenția tatălui este un coșmar. Pentru Lily, care încearcă să scape de fostul soț abuziv, este mană cerească să aibă un refugiu. Pentru Willa, care a crescut la fermă, să le aibă pe surorile sale la ranch, e o intruziune în viața ei pașnică.

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!

Pericole și dragoste

Sunt totodată surori și… străine. Au în față o provocare: cum să-și pună resentimentele deoparte și să trăiască împreună ca adevărați membri ai unei familii. Ei bine, viața lor se complică, dar misiunea de a fi unite pare să devină mai ușoară. Trebuie să se apere una de alta de inamici care amenință să le distrugă.

Citește ”Valea umbrelor” de Nora Roberts pentru a vedea cum cele trei surori reușesc să facă față provocările. Totodată, în viața frumoaselor fete va apărea și dragostea. Oare vor fi doar idile trecătoare sau vor găsi, cu adevărat, iubirea?