Leigh este teribil de singură. Nu doar că a rămas văduvă mult prea curând, dar conduce singură pe o autostradă din Texas când își dă seama că primul ei copil se va naște în curând. Este îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla și nu știe ce să facă.

”Umbre de ieri” de Sandra Brown, întâlnire salvatoare

În acele momente grele pentru Leigh, un străin oprește o camionetă lângă ea și o întreabă dacă o poate ajuta. Astfel, în viața ei intră chipeșul Chad. Oare va reuși el să umple golul lăsat de dispariția tragică a soțului ei, ucis într-o misiune periculoasă? Este clar că bărbatul are secretele lui și puterea să-i frângă inima pentru a doua oară.

Chad are o meserie care îl expune permanent, iar trecutul lui ascunde multe mistere. Este hotărât să o facă pe Leigh să se îndrăgostească de el, iar el o iubește nebunește. Și el are răni neînchise din trecut. Totuși, dragostea lui nu o poate proteja de cel mai crunt coșmar al ei – acela de a-l pierde din nou pe bărbatul iubit. Umbre de ieri de Sandra Brown este o carte pe care nu vei dori să o lași din mână.

”Umbre de ieri” de Sandra Brown apare vineri, 16 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. ”Umbre de ieri” de Sandra Brown va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: