Pregătește-te de concediu cu o carte care te va purta cu gândul în săli de bal și în vremuri de mult uitate. Citește ”Ultimul vals” de Mary Balogh, o poveste de dragoste în care vei vedea că niciodată nu este prea târziu pentru o nouă șansă la fericire.

”Ultimul vals” aduce aminte de o iubire uitată

Lady Christina era încă în doliu, chiar dacă trecuse mai bine de un an de la decesul soțului ei. Nu îl iubise, dar se obișnuise cu el. Atunci aveau mai mulți bani, dar și un mod de viață foarte strict, puritan, pe care femeia și l-a însușit. Dar totul se va schimba odată cu sosirea lui Sir Gerard Percy, noul stăpân al moșiei Thornwood.… În momentul în care Christina l-a revăzut și-a adus aminte de antipatia pe care i-o purta. Chiar dacă în adolescență fusese îndrăgostită de Gerard, nu mai simțea pentru el decât dispreț. Acum, contele își caută o soție. De aceea, invită toți vecinii la un bal la castelul său. ”Dar cum îndrăznește să organizeze o petrecere chiar de Crăciun și să le spună doar cu câteva zile înainte? În plus, nu știe că dansul este un păcat?”, se întreabă Lady Christina. Totuși, atunci când el o va ruga să i se alăture la ultimul vals al serii, nu va putea să-l refuze. Și în momentul în care el o ia de mână, inima ei va începe să bată cu putere…

Mary Balogh te va încânta cu un nou roman de epocă. Lady Christina și Gerard sunt doi oameni încăpățânați, care trebuie să învețe lecția iertării. Vei găsi ”Ultimul vals” începând cu data de 23 iunie la toate punctele de difuzare a presei în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de 9,99 lei.

Citește și: ”Soție de ocazie” de Mary Balogh; o căsătorie falsă și o iubire adevărată