Fotografa Jo Ellen Hathaway este convinsă că a scăpat din mrejele Sanctuarului, hanul de familie unde și-a petrecut copilăria singuratică și plină de angoase. Clădirea se află pe o insulă privată, aproape de coasta de sud-est a Statelor Unite. Este locul ideal de vacanță, dar pentru Jo este doar amintirea unui coșmar unde nu crede că va găsi ultimul refugiu.

Citește și: ”Valea umbrelor” de Nora Roberts

Dispariție misterioasă

După dispariția inexplicabilă și bruscă a mamei sale, Jo și frații ei trăiesc cele mai grele clipe. Tatăl ajunge să se adâncească în durerea lui, fiind indiferent la cea a copiilor. Și, totuși, hanul pitoresc de pe insulă continuă să îi bântuiască visele tinerei fotografe. Brusc, totul se complică și devine înspăimântător. Cineva începe să-i trimită poze. La început niște mici instantanee nevinovate, dar care-i pun semne de întrebare, dar totul culminează cu o fotografie a mamei sale, goală, frumoasă și… moartă.

Citește și: ”Lumini și umbre” în viața Angelicăi, personajul creat de Anne Golon

Ultimul refugiu pentru Jo

Jo trebuie să se întoarcă pe insulă la familia pe care nu a văzut-o de mult și cu care nu are legături cordiale. Cu ajutorul lui Nathan Delaney—care a fost și el pe insulă în vara în care mama ei a dispărut -Jo speră să afle adevărul despre trecutul tragic. Dar Sanctuarul pare cel mai periculos loc. Un urmăritor misterios pare să fie pe urmele ei. Totodată, întoarcerea în casa copilăriei îi aduce amintiri nefericite. Totuși, dragostea plutește în aer. Atât ea, cât și sora și fratele ei sunt aproape de a-și găsi jumătatea. Sau se înșală amarnic?

Citește Ultimul refugiu de Nora Roberts pentru a afla cele mai încâlcite secrete ale familiei Hathaway. Cartea apare vineri, 5 martie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.