Toată lumea crede că Phoebe nu se pricepe decât la umblat prin baruri, galerii de artă și agățat. Nici chiar tatăl ei nu o consideră prea isteață. De aceea, în testamentul în care îi lasă averea sa, clubul sportiv Chicago Stars, stipulează că, dacă într-un an fiica lui nu reușește să aducă echipa pe locul I în campionat, moștenirea va trece pe numele vărului Reed.

”Trebuia să fii tu” sau nu?

Atunci când primește vestea despre moartea tatălui ei, Phoebe ducea viața pe care și-o dorea la New York. Totuși, nu pregetă să se mute la Chicago și își ia foarte în serios rolul de director de club spre disperarea antrenorului Dan Calebow. Ciocnirile lor sunt inflamante, dar atracția sexuală latentă dintre ei nu poate fi tăgăduită. Phoebe reprezintă tot ce detestă Dan și tot ce nu își dorește de la o parteneră de viață. Ajuns la o anumită vârstă, fostul sportiv și actual antrenor vrea să se așeze la casa lui și să-și găsească o soție frumoasă dar, mai ales, cuminte, cu care să facă o liotă de copii. Mai amână un pic visul și are o aventură cu focoasa Phoebe, dar unde se vor opri lucrurile și ce turnură vor lua?

Citește ”Trebuia să fii tu” de Susan Elisabeth Philips! Cartea apre vineri, 13 octombrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei.

Află ce îți mai pregătește colecția Cărți Romantice pentru luna octombrie și vei avea o toamnă plină dee pasiune!