Războiul dintre cele două Americi s-a terminat, dar pentru fata din Sud, Kit Weston el continuă. Deghizată în bărbat, ”Trandafirul salbatic” călătorește la New York să îl elimine pe Baron Cain, bărbatul care stă în calea fericirii ei.

”Trandafirul salbatic” nu se lasă ușor cucerit

Eroina din ”Trandafirul salbatic” recurge la o stratagemă. Dându-se drept un băiețandru venit de la țară, se angajează să lucreze la grajdurile yankeului. Kit crede că așa va putea mai ușor să-și doboare dușmanul. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată și tânăra își dă seama că nu e prea ușor să îl dea la o parte pe Baron. El este nu doar cel mai mare inamic al ei, dar va ajunge, printr-un context de împrejurări, și apărătorul ei. Așa că îi va fi mai greu să-l ucidă decât credea. Nici pentru Baron lucrurile nu sunt tocmai simple. Băiatul de la grajduri are o voință puternică, e încăpățânat și privirea lui violet pare că ascunde ceva. Și când își va da seama că în spatele travestiului se află o femeie superbă, bărbatul va înnebuni de pasiune.

Câteodată, războiul inimilor poate fi mai periculos decât cel civil. Dar și capitularea e mai dulce…  ”Trandafirul salbatic” de Susan Elizabeth Phillips apare vineri, 30 septembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei. Vei citi o poveste despre doi oameni pasionali, orgolioși, cu un temperament care scoate scântei. Doi oponenți încăpățânați, dar cu suflete delicate.

Citește și:

Aventuri pline de culoare și pasiune în cărțile romantice ale lunii septembrie