După ani de zile, Penelope trebuie să se întparcă la Bella Terra. Nu se așteaptă însă să-l întîlnească pe Noah… și în niciun caz să vadă în privirea lui acea strălucire care să-i retrezească pasiunea. Totuși, când pericolul o amenință, nu are altă șansă decât să se agațe de cel care a trădat-o o dată.

Citește și: ”Răzbunare la Bella Terra”, tânăra scriitoare și interlopul

Trădare la Bella Terra și dragoste pasională

La 19 ani, Noah Di Luca era ”băiatul de aur” de la Bella Terra. Era chipeș, inteligent și încrezător în viitor. Nu părea să fie atins de umbrele care îi bântuiau frații sau cel puțin așa credea toată lumea. Ambițioasă și frumoasă, Penelope Alonso s-a străduit ca prin istețime și perseverență să scape de o viață deloc ușoară și să-și croiască un destin. Împreună cu Noah, părea că formează cuplul perfect.

A fost trădare la Bella Terra. Amândoi erau frumoși și plini de entuziasm la început de drum. Dar prima dragoste a trecut ca un fum. 9 ani mai târziu, cei doi se regăsesc. Penelope se întoarce la Bella Terra cu scopul de a-și confrunta tatăl. A fost doar un imens gol în biografia ei, dar acum știe cine este și vrea să-i ceară socoteală pentru că le-a părăsit pe mama ei și pe bebelușul care era atunci. În vreme ce teroarea se răspândește în Bella Terra, Penelope și Noah trebuie să se bazeze unul pe celălalt. Iar dragostea se poate dovedi pentru amândoi cea mai periculoasă alegere dintre toate.

Te-am făcut curioasă? Citește Trădare la Bella Terra de Christina Dodd pentru a afla mai multe despre aventura lui Penelope și Noah. Cartea apare vineri, 23 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Un alt volum pasionant din seria Bella Terra este Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd. Ce se întâmplă când foștii iubiți se întâlnesc?