Înainte ar fi dat totul pentru onoare, dar acum este suficient de încrezătoare în forțele proprii și chiar se distrează le scandalizeze pe domnișoarele din familii onorabile. Pare să se fi împăcat cu rolul său de femeie singură și Însă lumea ei așezată și monotonă începe să se clatine atunci când îl întâlnește pe Gilbert Bennington, ofițerul care i-a escortat fratele rănit Harry, care se întorcea din războiul cu Napoleon.

Citește și: ”Totul pentru fericire” de Mary Balogh – pictorul îndrăgostit de modelul său

Ajunge să dea totul pentru onoare

Gilbert a venit să-și ajute prietenul să se refacă. Nu-i place că Abigail îl privește de sus și-l confundă, la început, cu o slugă, din cauza faptului că nu-și poartă uniforma și are grijă de Harry. Totodată, accentul și manierele sale vorbesc despre un început în viață umil. Dacă la început Gill și Abby se disprețuiesc, își vor da seama în curând că prima impresie poate fi greșită. În spatele bărbatului cândva umil și al femeii cândva nobile, se ascunde un suflet avid de dragoste. Amândoi împărtășesc sentimentul onoarei adevărate, care le arată drumul către dragostea pe care nu credeau că o vor trăi vreodată.

Citește Totul pentru onoare de Mary Balogh și vei descoperi o eroină puternică și plină de compasiune, alături de un erou care începe să înțeleagă valoarea dragostei. Cartea apare vineri, 31 ianuarie în colecția Cărți Romantice.

Poate te-ar interesa și:

”Iubirea e un joc periculos” de Mary Balogh, despre dragoste și iertare