Totul pentru încredere pare să fie deviza lui Elizabeth Overfield. După moartea soțului ei, decide că trebuie să intre într-o nouă căsătorie potrivită. Totuși, tentația este prea mare atunci când îl întâlnește pe Colin Handrich, Lord Hodges, la petrecerea de Crăciun a familiei Westcott.

Citește și: Secrete și iubiri interzise în cărțile romantice ale lunii noiembrie

Totul pentru încredere. Dar pentru dragoste?

Elisabeth se bucură, pur și simplu, de compania lui Colin în timp ce ascultă colindătorii în Ajun. Dar a doua zi, pe când se întorc împreună de la biserică de la slujba de Crăciun, între ei pare să se aprindă o scânteie. Ca doi copii, încep o bătaie cu bulgări de zăpadă și se bucură de iarna frumoasă. Amândoi rămân uimiți atunci când cad unul peste altul într-un morman de zăpadă și împărtășesc un sărut la care nu se așteptau. Cerebrala Elisabeth știe că această relație nu are niciun viitor. Colin este cu nouă ani mai tânăr și nu reprezintă o ”partidă” viabilă pentru ea.

În următorul sezon monden se regăsesc la Londra, amândoi deciși să-și găsească o pereche mai potrivită. Totuși, stabilesc să danseze câte un vals la fiecare bal la care se întâlnesc. Se pare că acest aranjament le va da peste cap planurile. Fiecare dans îi înlănțuiește mai tare întrun joc al pasiunii greu de oprit. Oare vor sacrifica totul pentru iubire? Dar totul pentru încredere?

Citește Totul pentru încredere de Mary Balogh pentru a afla dacă povestea lor de dragoste are un viitor. Cartea apare vineri, 8 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Totul pentru încredere de Mary Balogh va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și: