Dacă ai citit cu sufletul la gură ”Totul pentru dragoste” de Mary Balogh, te vei bucura de al doilea volum al seriei: ”Totul pentru fericire”. Vei vedea aventurile prin care trece cea de-a doua fiică a răposatului conte Humphrey Westcott în încercarea de a-și reface viața făcută în bucăți de o veste cumplită.

În urma morții lordului de Riverdale, întreaga familie este răscolită și nimic nu va mai fi cum a fost. Tânăra Anna, care a crescut într-un orfelinat, află că este fiica lui Humphrey Westcott și întră în posesia unei averi imense. În schimb, copiii care au crescut alături de conte devin ilegitimi din cauza faptului că tatăl fusese… bigam. Își pierd averea și prestigiul. Nimeni nu mai vrea să aibă de-a face cu ei. ”Totul pentru fericire” urmărește modul în care Camille reușește să facă față dramei.

”Scânteia pasiunii” dintre săraca fată bogată și pictor

Lady Camille ajunge dintr-o moștenitoare bogată o fată simplă și fără viitor. La aflarea veștii că a pierdut averea și titlul, logodnicul o părăsește. Toți prietenii îi întorc spatele. Ea și sora ei, Abigail, sunt nevoite să se retragă în casa bunicii materne de la Bath. Ies rar pentru a evita privirile curioase și dezaprobatoare ale oamenilor. Orice perspectivă de a se mărita cu cineva din lumea bună dispare. Într-o minunată zi de iulie, la câteva luni de la ”exilul” ei, Camille hotărăște să-și refacă viața și să se angajeze profesoară chiar la orfelinatul în care a crescut Anna. Aici îl cunoaște pe profesorul de desen, Joel. Pare să fie antipatie la prima vedere. Unde mai pui că bunica îl angajează pe tânărul pictor să facă portretul nepoatelor ei. Camille va trebui să-l suporte de-a lungul lungilor ore în care pozeaza. Dar cine spunea că cine se tachinează se iubește nu greșea….

Citește ”Totul pentru fericire” de Mary Balogh. Cartea apare vineri, 6 octombrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și alte cărți de Mary Balogh: