”Totul pentru căsătorie” de Mary Balogh te va încânta cu o nouă poveste din Anglia din epoca Regenței. Atunci când Alexander Westcott a devenit noul Conte de Riverdale, a moștenit un titlu pe care nu și l-a dorit niciodată. Acesta vine la pachet cu o proprietate în ruină pe care nu-și permite să o întrețină. Dar el vrea să facă tot ce-i stă în putere ca oamenii care depind de el să aibă o viață mai bună…

Face ”totul pentru căsătorie”, chiar și să-și cumpere un soț

Wren Heyden vrea să iasă din izolarea autoimpusă în care a stat timp de 20 de ani, după o traumă din copilărie. Știe că vrea un singur lucru de la viață: să se căsătorească. Are o avere imensă și crede că va găsi un soț doar dacă îl va ”cumpăra”. Lucrurile nu merg tocmai bine, așa că ajunge la Alexander Westcott, a treia sa opțiune. Cu toate că are nevoie disperată de bani, contele nu răspunde imediat propunerii îndrăznețe a lui Wren. Știe că nu are altă soluție, dar preferă metoda clasică în care există o perioadă de curtare. Speră că în acest timp între ei se va închega măcar o prietenie și vor începe să se respecte unul pe celălalt. Știe că nu va fi vorba de dragoste. De aceea, este total nepregătit de dorința care îl copleșește după ce Wren dă la o parte vălurile care ascund trecutul ei.

Citește ”Totul pentru căsătorie” de Mary Balogh. Cartea este al treilea volum din seria Westcott și apare vineri, 27 iulie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: