La doi ani după moartea soțului ei, contele de Riverdale, familia lui a trecut peste rușinea de a pierde titlul nobiliar și averea. O singură persoană nu s-a împăcat cu gândul și aceasta este cea care a fost contesă doar puțin timp. Copiii ei au crescut, iar Viola nu se mai învârte în cercurile sociale rafinate cu care era obișnuită. Nu știe unde să-și găsească fericirea. Asta până când un accident i-l aduce în cale pe marchizul de Dorchester, Marcel Lamarr.

Citește și: Un decembrie cu petreceri și aventuri în Cărțile Romantice pline de pasiune

Totul pentru aventură”, chiar și la vârsta a doua

Marcel Lamarr este cunoscut drept un afemeiat notoriu, care se poartă așa de la moartea soției, cu 20 de ani în urmă. El a pus ochii pe Viola încă de pe când era tânără mamă. Pe atunci, ea s-a ferit de seducătorul bărbat. Tocmai de aceea, a devenit pentru el trofeul irezistibil la care nu mai ajungea. Acum, este surprins să vadă că ea e la fel de dornică de o relație cu el… Când cei doi îndrăgostiți trec peste orice convenție socială și fug împreună, descoperă lucruri nebănuite, dar și pericole la care nu se așteptau.

”Totul pentru aventură” de Mary Balogh apare vineri, 14 decembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Cartea va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com