Personajul principal din ”Un târg potrivit pentru un duce” de Sarah MacLean este supranumit Ducele Ucigaș. Este acuzat că a omorât-o pe Mara Lowe, cu puțin timp înainte ca aceasta să devină… mama lui vitregă. El spune că este nevinovat. Dar oare va reuși să dovedească acest lucru.

Citește și: Află ce cărți romantice anunță primăvara în acest an!

”Un târg potrivit pentru un duce” de Sarah MacLean, răsturi neașteptate de situație

Incapabil să își aducă aminte ceva legat de noaptea fatidică, Temple a renunțat la înalta societate. De mai bine de doisprezece ani, s-a stabilit într-o zonă rău famată a Londrei. Este puternic și bogat, dar fără vreo șansă de a-și recupera statutul pierdut cu atâta vreme în urmă. Până într-o seară, când Mara îi apare în fața ochilor, vie și nevătămată. Femeia îi oferă singurul lucru la care a visat în tot acest timp: spălarea reputației lui. Este mânată de nevoie. Fratele ei a acumulat datorii uriașe la cazinoul exclusivist al lui Temple. Ea nu vede altă cale de a-l salva decât să-i propună ducelui o învoială: să șteargă datoria fratelui ei. În schimb, ea se va reîntoarce în înalta societate pentru a demonstra tuturor adevărul.

”Un târg potrivit pentru un duce” de Sarah MacLean apare vineri, 15 martie

Învoiala pare cinstită… până când Temple înțelege că Mara Lowe ascunde mai multe decât s-ar părea la prima vedere. Ducele va avea nevoie de o voință de fier pentru a nu cădea în mrejele acestei femei misterioase și înnebunitoare. Citește ”Un târg potrivit pentru un duce” de Sarah MacLean pentru a afla deznodământul. Cartea apare vineri, 15 martie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: