Hippie-oata și omul de afaceri

Serenity Makepeace știe totul despre cum se face pâinea integrală, dar nu se pricepe la comerț. Totuși, ar vrea să-și extindă afacerea locală și să vândă mai multe produse create de o comunitate hippie din Washington, grupată în cartierul Witt’s End. Pentru a face ca visul ei să devină realitate, are nevoie de un consilier financiar. Cea mai potrivită alegere este Caleb Ventress, specialist de top în bussiness. Tânăr, inteligent, arătos și foarte conservator, acesta este expert în arta negocierilor.

Sentimentele ascunse ies la iveală

Caleb nu este sigur dacă vrea să facă primul pas pentru a iniția o relație cu neconvenționala Serenity, dar cu siguranță este atras de ea. Apropierea de originala femeie ar fi un pas mult prea riscant pentru el, un conformist prin definiție. Nici ea nu e prea încântată de felul lui de a fi. Totuși, atunci când primește amenințări cu moartea de la un răufăcător, își pune toată speranța și încrederea în bărbatul care pare a fi opusul ei. Rezultatul ar putea fi o dragoste adevărată – că doar extremele se atrag. Sau nu?

Află ce se va întâmpla în romanul ”Talente ascunse”, de Amanda Quick. Cartea care apare vineri, 28 octombrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

Cărțile romantice ne vor încălzi cu pasiunea lor în noiembrie

”Ochi de vis” de Amanda Quick, o carte fascinantă

Citește o nouă carte de Amanda Quick și află care e ”Cheia misterelor”