Sylvia Day este autoarea a peste 12 bestseller-uri internaționale care au urcat pe locul 1 în topul New York Times, distinse cu numeroase premii și traduse în mai mult de 35 de limbi. A fost nominalizată pentru premiul Goodreads Choice la categoria „Cel mai bun autor” și pentru activitatea ei a fost aleasă „Autorul anului pentru romanele de dragoste” pe site-ul Amazon. A câștigat premiul Reviewers’ Choice din partea RT Book Reviews și a fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiul RITA de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din SUA.

Crossfire, o serie pe care nu trebuie să o ratezi

Succesul internațional a venit odată cu seria Crossfire, publicată și în limba română de grupul editorial Lira. Numai în primele 8 luni de la publicare au fost vândute peste 6 milioane de exemplare și a cucerit publicul din 18 țări. Din această serie face parte și romanul ”Atracția”, pe care veți avea ocazia să îl achiziționați vineri, 4 septembrie, împreună cu revista ”Libertatea pentru femei”. Povestea picantă, presărată cu multe scene explicite, dar cu personaje profunde și dialoguri tulburătoare te va cuceri de la primele pagini. Cu toate acestea, Sylvia Day nu este vreo Carrie Bradshaw și nici vreun expert în relații erotice. Scriitoarea care a aprins imaginația multor femei este un om obișnuit, are 42 de ani, este căsătorită de ani de zile și are doi copii.

Gideon Cross există!

Personajul principal al romanului ”Atracția” poate fi considerat bărbatul perfect, pe care orice femeie și-l dorește. Dar este acel bărbat perfect cu defecte, cu suferințe din trecut, cu sufletul ascuns care tânjește după dragostea adevărată și care ar fi capabil să i-o ofere partenerei potrivite. ”Ne îndrăgostim de oameni tocmai pentru că au defecte, nu pentru că sunt perfecți”, declara Sylvia Day într-un interviu acordat revistei Elle. Dar sursa de inspirație pentru eroul ei a fost un bărbat perfect, întâlnit absolut întâmplător pe stradă, în Manhattan. ”Eram în New York, pe stradă, între două întâlniri de afaceri. Deodată, un bărbat extrem de frumos a ieșit dintr-o clădire în fața mea. Purta un costum perfect din trei piese, era tânăr, arătos, pur și simplu năucitor! M-am oprit. Literalmente, m-am oprit din mers. Așa că le spun mereu cititoarelor mele că Gideon Cross există, este viu și sănătos și trăiește în Manhattan”, declara Sylvia. Nu ratați vineri, pe data de 4 septembrie, romanul ”Atracția”, pe care îl puteți achiziționa împreună cu revista ”Libertatea pentru femei” la prețul de 9,99 de lei, la orice chioșc de presă.