224. ”Amintiri și secrete” de Sandra Brown – 2 octombrie 2015

Bellamy Liston avea numai 12 ani când sora ei a fost ucisă în timpul unei furtuni puternice. Șase ani mai târziu, ea publică o carte despre tragicul eveniment, dar acest lucru îi schimbă viața și este amenințată cu moartea… Cine a ucis-o pe sora ei, cine vrea să o omoare și pe Bellamy și cine o poate ajuta cu adevărat, veți afla descoperind secretele unei povești palpitante de Sandra Brown.

  1. ”Pasiuni mocnite” de Julie Garwood – 9 octombrie 2015

Kate MacKenna reușea întotdeauna să transforme provocările vieții în succese. Dar soarta pare să se întoarcă împotriva ei și viața îi este amenințată. Sub presiunea unui lung șir de drame, Kate descoperă dragostea, dar nu reușește să se bucure de ea până când nu își rezolvă toate problemele…

  1. ”Steaua secretă” de Nora Roberts – 16 octombrie 2015

Ultimul volum din trilogia ”Stelele din Mithra” îi are drept protagoniști pe ofițerul de poliție Seth Buchanan și pe frumoasa moștenitoare Grace Fontaine. Fanii acestei serii din America au votat deja cea de a treia carte cea mai bună din întreaga trilogie.

  1. ”Revelația” de Sylvia Day – 23 octombrie 2015

Continuarea romanului ”Atracția” din seria Crossfire, cu personajele pe care deja le cunoașteți, Gideon Cross și Eva, prinși într-o relație tulburătoare care sfidează convenționalul.

  1. ”Iubirile Orientului – Khadija” de Marek Halter – 30 octombrie 2015

Cartea se dorește un omagiu adus Khadijei, prima soție a lui Mahomed, cea care l-a susținut în clipele cele mai grele din viață și la începuturile perioadei sale profetice.