Claire Banning a împlinit visul oricărei debutante în înalta societate: s-a căsătorit cu un nobil bogat. Totuși, își dă seama repede că totul se transformă în coșmar. Îndurerată și cumplit de singură, Claire își joacă rorlul desemnat în societate, fără să mai spere că va avea o viață fericită. Apoi, în timpul unei călătorii spre domeniul soțului său din Sussex, este răpită. Viața, dar și inima ei se vor schimba pentru totdeauna. De acum, vor fi două suflete captive pe o corabie în mijlocul furtunii.

Citește și: Atracție scandaloasă de Karen Robards. Așa ceva nu s-a mai văzut nici la Londra!

Suflete captive și încăpățânate

Hugh Battancourt este un nobil chipeș, dar care a întors cu mult timp în urmă spatele societății. Trăiește o viață de proscris, dar se dedică în secret binelui țării sale. Este hotărât să nu cadă prizonier frumuseții femeii răpite, nici atunci când trebuie să împartă o cabină pe un vas care îi duce în sudul Franței. Convins că frumoasa captivă ascunde secrete de o importanță vitală, el vrea să facă tot posibilul ca ea să nu le vândă inamicului. Dar chiar în momentul în care Claire și Hugh intră într-o bătălie a inteligenței și a voinței, piratul și victima lui se trezesc atrași irezistibil unul de celălalt. Este posibil, se întreabă Claire, să fi descoperit adevăratul înțeles al dragostei lângă acest străin misterios? Oare va trece el prin orice pericol pentru a o apăra atunci când viața ei este pusă în pericol?

Citește Suflete captive de Karen Robards pentru a primi răspunsul la aceste întrebări și pentru a-ți încălzi zilele reci de toamnă cu o lectură pasionantă. Suflete captive de Karen Robards apare vineri, 1 noiembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: