Tory Bodeen a crescut într-un orășel din Carolina de Sud, într-o casă dărăpănată unde tatăl ei făcea legea cu un pumn de fier și cu o curea din piele. Aici, visurile și talentele ei nu aveau nicio șansă să înflorească. Cu toate acestea, ea a sperat și a mai avut alături o prietenă, Hope, care trăia într-o vilă mare din apropiere. Prietenia ei i-a permis lui Tory să-și trăiască frumos copilăria.

Citește și: Povești pline de suspans în luna aprilie în colecția Cărți Romantice

Sub clar de lună apare dragostea

Hope este ucisă cu brutalitate, iar crima rămâne un mister de-a lungul anilor. După moartea celei mai bune prietene, viața lui Tory începe să se destrame. În prezent, se întoarce în orășelul natal cu gândul de a se stabili și de a deschide un magazin de design interior. Este hotărâtă să își găsească, în sfârșit, liniștea și să uite fantomele trecutului.

Tory leagă o nouă prietenie cu Cade Lavelle, fratele cel mare al lui Hope și moștenitorul averii părinților săi. Tory se întreabă dacă groaznica pierdere pe care au trăit-o amândoi îi va apropia sau, din contră, îi va îndepărta. Însă este dispusă să-și deschidă inima și să facă o încercare. Traiul aproape de locuri care poartă amintiri atât de nefericite va fi mai dificil și mai înspăimântător decât s-a așteptat. Iar ucigașul lui Hope este și el prin preajmă…

Citește Sub clar de lună de Nora Roberts pentru a afla dacă relația dintre Tory și Cade are un viitor și dacă reușesc să descopere criminalul. Cartea apare vineri, 2 aprilie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și alte cărți de Nora Roberts:

Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts. Balerina și omul de afaceri

Aproape de Paradis de Nora Roberts – Jurnalistul și văduva bogătașului corupt

”În lumina stelelor” de Nora Roberts, prima carte din trilogia ”Insula celor trei surori”