Toby Temple este un superstar, considerat cel mai amuzant actor de comedie din lume. Poate avea orice femeie își dorește. Totuși, în spatele imaginii strălucitoare se află un bărbat singur. Jill Castle este o starletă senzuală. Are un trecut întunecat și misterios. Ambiția ei este mai mare decât a lui Toby. Împreună, ei conduc cetatea filmului, Hollywood.

Citește și: Legături de sânge de Sidney Sheldon. Tânăra și frumoasa moștenitoare, în pericol

Cine e străinul din oglindă

Atât Toby Temple, cât și Jill Castle au început de jos. Nu au avut o familie puternică sau bogată care să-i propulseze în lumea filmului. Doar ambiția și norocul i-au transformat din băiatul care parchează mașini și chelnăriță în superstaruri internaționale cu o carieră râvnită de oricine. Totuși, stilul lor de viață este unul foarte costisitor, dar și periculos. Implică secrete tenebroase și afaceri nu tocmai curate. De ce are nevoie un om care pare să aibă tot ce și-a dorit? Asta nici ei nu știu, dar vor descoperi.

Citește și: Puteri nebănuite de Amanda Quick, dragostea în pericol

Suspans și senzualitate

Străinul din oglindă de Sidney Sheldon este o carte pe care nu o poți lăsa din mână. Fiecare capitol te face curioasă să cunoști și urmarea. Așa că vei ajunge să ”devorezi” romanul, care te va ține cu sufletul la gură prin schimbările neașteptate de situație și prin personajele interesante. Vei trăi alături de ele emoții vii. Scenele de sex nu lipsesc nici ele. Cartea apare vineri, 2 octombrie 2020, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și alte cărți de Sidney Sheldon apărute în colecția Cărți Romantice!