În ”Speranțe renăscute” de Debbie Macomber afli ce s-a întâmplat cu Jack și Olivia

Bărbatul i-a scris lui Grace că își dorește divorțul. Nu se va mai întoarce în Cedar Cove până la data înfățișării la tribunal. Nu vine nici pentru a sărbători nașterea primului său nepot… Vei afla vești noi și despre judecătoarea Olivia și jurnalistul Jack. Relația lor părea că merge bine, până când Eric, fiul lui Jack a venit în oraș și s-a mutat cu el. Aceasta nu ar fi o mare problemă, dar fostul soț al Oliviei tocmai a divorțat de noua nevastă și a venit să-i spună judecătoarei că doar pe ea o iubește. Pe cine va alege, până la urmă?

Cedar Cove nu e atât de liniștit pe cât pare

În oraș, se mai întâmplă multe. Există multe motive de a povesti – cupluri care se formează sau se despart, bebeluși care se nasc, iar gurile rele au multe de bârfit. Până la urmă, frumoasa localitate de pe malul mării nu este atât de liniștită pe cât pare la prima vedere.

Citește o nouă carte din seria Cedar Cove. ”Speranțe renăscute” de Debbie Macomberapare vineri, 28 iulie, la toate punctele de difuzare a presei în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Află ce surprize îți pregătește colecția Cărți Romantice în luna august: Cărți romantice pline de vise și dorințe