Citește ”Soție de ocazie” și vei călători pe aripile fanteziei în Anglia secolului al XIX-lea și vei participa cu sufletul la povestea unei fete simple care ajunge în lumea aristocrației britanice.

O propunere indecentă nemaiauzită

Miss Charity Duncan este invitată la un interviu pentru un post de guvernantă, Spre marea ei surpriză primește nici mai mult nici mai puțin decât o cerere în căsătorie. Nu-și face nicio iluzie atunci când acceptă să fie soția lordului Anthony Earheart. Știe că este doar o afacere. Arogantul aristocrat vrea să scape de logodnica impusă de tatăl său. Ce scuză mai bună ar putea avea decât faptul că în cei 8 ani în care a stat departe de casă s-a și căsătorit? Dar pentru ca să nu existe nicio portiță de scăpare, este nevoie ca mariajul să fie încheiat oficial. Bineînțeles, după ce o va prezenta familiei, el o va părăsi și își vor continua viețile separat, fără ca nimeni să știe.

Dragoste, interes sau atracție fizică

De ce acceptă Charity această învoială? Are nevoie disperată de bani, și nu doar pentru ea, ci și pentru părinții și frații ei. Este o afacere și atâta tot. Dar lucrurile se complică. Chiar dacă nu nutresc cele mai bune sentimente unul față de celălalt, atracția fizică dintre cei doi nu poate fi negată. Iar zilele petrecute la castelul Staunton devin din ce în ce mai interesante. Anthony își dă seama că fata nu este atât de simplă și de superficială pe cât credea el. Charity realizează că aristocratul arogant are o inimă, deși încearcă din toate puterile să-și nege sentimentele.

”Soție de ocazie”, o carte cum numai Mary Balogh poate scrie

Citește ”Soție de ocazie”, o poveste de dragoste cu parfum istoric, cum doar Mary Balogh știe să scrie. Cartea va apărea vineri, 27 ianuarie, și va putea fi cumpărată de la toate punctele de difuzare a presei din țară. Cumpără volumul din Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul de doar 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și: ”Iubește din toată inima!”, te îndeamnă Mary Balogh