Frumoasa și ursuzul

Genevieve Grandeau este o tânără pictoriță în căutarea unor peisaje care să o inspire. Ajunge într-un sătuc izolat, aflat pe malul oceanului în Maine. Urmează să închirieze o căsuță pentru a petrece următoarele săptămâni în acest loc încântător. Dar în drum spre noua locuință mașina are o pană și începe o furtună teribilă. Se află într-un loc izolat și singura scăpare este la farul din apropiere. Spre surprinderea ei, nu îi răspunde un marinar bătrân, ci un bărbat atrăgător, în floarea-vârstei. Dar Grant Campbell este un singuratic ursuz. Preferă să nu aibă pe nimeni în preajmă. Acceptă să o găzduiască doar pentru că altfel viața fetei ar fi în pericol.

Sirena care îi amenință singurătatea

Natura dezlănțuită făce imposibilă chiar și deplasarea cu mașina lui, ca să o conducă acasă și să scape de ea, așa cum și-ar fi dorit. Dar nu poate să nu remarce înfățișarea straniu de frumoasă a Genvievei. Ochii ei de culoarea mării, ca de sirenă, îl atrag irezistibil. Iar faptul că abia a asistat la nunta surorii sale, Shelby, cu Alan MacGregor, îl face să își dorească să trăiască și el o poveste de dragoste. Dar o relație nu s-ar împăca deloc cu stilul lui de viață actual de care este atât de mulțumit… Nu considera farul ca fiind refugiul său, ci, pur și simplu, locul lui drag. Apreciază că îi permite să fie la distanță de oameni și să aibă singurătatea necesară pentru a putea lucra. O femeie în viața lui pare că ar strica totul. Dar oare va rezista farmecului ei?

Vineri, 1 iulie, vei găsi la chioșcurile de difuzare a presei ” Singurătatea unui bărbat”, de Nora Roberts, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul de doar 9,99 lei. Vei avea o lectură pasionantă, numai bună pentru vacanță!