Micuța blondă pare să aibă tot ce-și dorește și, totuși își propune să fie singură până sâmbătă. Pare o nebunie. S-a căsătorit cu un mare actor și are o căsnicie fericită. Dar acest lucru este doar de ochii presei. Michael Gardner ascunde un secret care i-ar putea pune în pericol cariera. Un mariaj a fost cel care a pus capăt zvonurilor răutăcioase.

Citește și: Iubiri secrete și eroine curajoase în cărțile romantice ale lunii august

Va reuși să fie singură până sâmbătă?

Karen nu are decât de așteptat până la momentul convenit al divorțului discret, dar ar mai trebui să pozeze în soție fericită. Apoi, va primi cele 5 milioane de dolari promise. Dar fata nu mai are răbdare pentru că s-a îndrăgostit chiar de cumnatul ei. Michael și-a ținut familia la distanță de falsa mireasă, dar acesta apare, pe nepusă masă, la aniversarea unui an de căsătorie. Karen se îndrăgostește pe dată de chipeșul Zach. Scânteile dintre ei nu pot fi ignorate nici de cei din jur și un scandal pare că este inevitabil. Oare ce va face Karen? Va asculta glasul rațiunii și va aștepta, cu riscul de a pierde ceea ce crede că ar putea fi dragostea vieții ei? Sau să sară în brațele necunoscutului cu riscul de a pierde o avere care i-ar fi asigurat o viață fără de griji?

Citește Singură până sâmbătă de Catherine Bybee și află ce decide Karen. ”Singură până sâmbătă” de Catherine Bybee apare vineri, 22 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: