Schimbări neașteptate, dragoste, răzbunare – pe toate le vei găsi în cartea care apare vineri, 16 septembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Sidney Sheldon, maestrul suspansului

Bestseller internațional, cartea ”De cealaltă parte a miezului nopții”, este și sursa uneia dintre cele mai bune ecranizări ale romanelor lui Sydney Sheldon. Patru personaje sunt prinse într-un joc periculos al dragostei, dorinței, urii și răzbunării, iar viețile lor se împletesc în mod neașteptat. Noelle este o actriță franceză de o frumusețe răvășitoare. Scopul ei este să se răzbune pe bărbatul pe care îl iubește, dar îl și urăște cu toată ființa ei: Larry Douglas.

Diva răzbunătoare din ”De cealaltă parte a miezului nopții”

Ofițer de aviație în armata britanică, o cunoaște pe când era o provincială abia ajunsă la Paris, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Scenariul, pentru el, e simplu: o va seduce și abandona pe ”micuță”. Dar, odată ce și-a pierdut inocența, Noelle devine o fiară. Reușita de mai târziu o va pune în scopul pedepsirii celui care i-a greșit. De aceea, acceptă să devină amanta miliardarului grec Demiris. Cu ajutorul lui poate să tragă ițele pentru a-l prinde în plasă pe bărbatul infidel. O victimă inocentă este cea care a devenit, între timp, soția lui Larry, Catherine, singura care nu are nicio vină, dar se vede prinsă fără scăpare în această intrigă diabolică.

Citește și:

”Mărire și decădere”, de Sidney Sheldon

Un roman surprinzător: ”Spune-mi ce visezi” de Sidney Sheldon