”În sfârșit, iubirea!” de Jill Shalvis spune povestea lui Amy. Fata este chelneriță la un restaurant, dar marea ei pasiune sunt drumețiile. În fiecare weekend face trasee prin munții din apropiere. Se rătăcește la un moment dat și ajunge în calea pădurarului Matt Bowers. Chiar dacă surâsul lui o cucerește, nu va face greșeala să-i cadă în brațe celui mai cunoscut crai din oraș.

Citește și: Cărțile romantice din luna februarie, cu eroine încântătoare

”În sfârșit, iubirea!” – cine va exclama asta?

Drumurile lor se întâlnesc din nou. Amy a venit în Lucky Harbour pentru a afla mai multe despre bunica sa, care a trăit aici. Jurnalele pe care le găsește nu sunt suficiente, iar prietenii îl prezintă pe Matt, fără să știe că se cunosc. Dat fiind faptul că a lucrat ca detectiv și cunoaște mulți localnici i-ar putea fi de ajutor. Așa că se trezesc din nou împreună și pare că destinul le joacă o festă. El e vizibil îndrăgostit de ea, dar ea îl evită. Așa ceva nu i s-a mai întâmplat de mult… Matt pare că a uitat că s-a stabilit aici pentru liniște… A avut o viață agitată în forțele SWAT din Chicago. Încercarea lui de a fi de partea binelui l-a costat mult. Și-a pierdut căsnicia și pacea sufletească.

Află ce se va întâmpla mai departe între cei doi. Vei citi ”În sfârșit, iubirea!” de Jill Shalvis pe nerăsuflate. Cartea apare vineri, 15 februarie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: