Cartea face parte din seria Bella Terra în care vei afla povestea a trei frați, putenici, dar bântuiți de un trecut tumultos. Nu vor lipsi un diamant roz pierdut și supas cât cuprinde în Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd, bestseller aflat în prestigioasa listă a publicației New York Times.

Secretele de la Bella Terra reunesc vechi dușmani

Povestea din Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd începe atunci când frumosul Rafe Di Luca se întoarce în California, la luxosul complex viticol al familiei. Singurul lui scop este de a afla cine a atacat-o pe bunica sa, femeia care i-a fost ca o mamă și l-a crescut pe el și pe cei doi frați ai săi. Rafe descoperă că un conflict mai vechi a reiszbucnit. Pentru a-și îndeplini misiunea, este forțat să lucreze cu Brooke Petersson, femeia pe care a sedus-o și a trădat-o.

Citește și: ”Secretele creierului uman”, de Sandra Aamodt și Sam Wang

Primejdiile aduc și dragostea

Secretele de la Bella Terra sunt din ce în ce mai amenințătoare. În timp ce pericolul devine din ce în ce mai amenințător, pasiunea dintre ei scapă de sub control. Chiar dacă a părăsit-o, Rafe nu a uitat-o niciodată pe Brooke. Iar ea chiar dacă este încă supărată, tânjește după el. Își dă seama că va suferi din nou, pentru că acest bărbat nu este făcut să-și împartă viața cu adevărat cu nicio femeie. Aducându-și aminte de durerea pe care i-a provocat-o odinioară, fata își jură că Rafe îi poate avea trupul, dar niciodată nu va mai ajunge la inima ei. Primejdiile prin care trec îi vor putea aduce mai aproape unul de altul sau îi pot distruge pe amândoi, dacă nu vor descoperi un secret care va schimba totul.

Citește Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd și află dacă Rafe și Brooke au o șansă la fericire sau totul se va nărui din nou. Cartea apre vineri 22 februarie, în colecția Cărți Romantice. Seria Bella Terra va continua cu poveștile celorlalți doi frați.