Viața lui Shelby a fost întemeiată pe secrete și minciuni. Bărbatul care a luat-o din locuința modestă a familiei ei din Tennessee, pentru a o aduce să trăiască în lux în Philadelphia, a murit și nu a lăsat în urmă decât datorii. Când a încercat să recupereze depozitele sale bancare, a făcut o descoperire pe care nu-i vine să o creadă. Cel pe care-l iubea a mințit-o și a înșelat-o. Își luase mai multe identități și nimeni nu știe cine a fost el cu adevărat.

Citește și: Cărțile Romantice din luna iunie, un carusel cu povești pline de pasiune

Secrete și minciuni dincolo de mormânt

Shelby este hotărâtă să-și rezolve problemele. Se întoarce cu fiica ei de 3 ani în orășelul natal, la familia pe care o crezuse pierdută pentru totdeauna. Aici, reînvață să iubească și pare să înceapă o nouă poveste de dragoste alături de un antrepenor local de succes: Griff Lott. Dar chiar și într-un loc nou, înconjurată de cei dragi, secretele și minciunile din trecut o urmăresc. Pericolul este mai aproape decât crede și-l amenință și pe Griff. O tentativă de omor este doar începutul…

Secrete și minciuni de Nora Roberts pentru a afla dacă Shelby va reuși să-și găsească pacea și să trăiască alături de cel pe care-l iubește. Cartea apare vineri, 14 iunie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și: