1. ”Suflete captive” de Karen Robards – apariție 1 noiembrie

Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate -– acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însă, curând, își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise ea că va fi mariajul. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât să-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită. Însă, în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei, este răpită și astfel existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.

  1. ”Totul pentru încredere” de Mary Balogh – apariție 8 noiembrie

După moartea soțului ei, Elizabeth Overfield revine la petrecerile din înalta societate londoneză pentru a-și găsi un alt soț convenabil. Iar la o petrecere de Crăciun o atrage în mod deosebit Colin Handrich, lordul Hodges. Atracția este reciprocă și amândoi sunt în căutare de parteneri. Toate bune și frumoase, dacă tânărul lord nu ar fi cu 9 ani mai tânăr decât Elizabeth.

Cărți romantice din luna noiembrie

  1. ”Foc și gheață” de Amanda Quick – apariție 15 noiembrie

Jack Lancaster este unul dintre cei mai buni consultanți ai FBI, iar abilitatea lui aproape paranormală de a pătrunde în mintea criminalilor i-a adus o reputație solidă. Jack se ocupă întotdeauna de cele mai dificile dintre cele mai dificile cazuri, aproape imposibil de rezolvat de către polițiști. Iar cel mai greu dintre toate este un caz care îl vizează personal. Un mare mister și un criminal ingenios te va ține cu sufletul la gură.

  1. ”Dinastia” de R. J. Ward – apariție 22 noiembrie

Primul volum din seria ”Regilor Bourbon” urmărește destinul lui Lizzie King, fiica grădinarului șef al familiei Bradford. Condiția ei socială nu i-ar fi permis niciodată să se apropie de vlăstarele Bradford și nici ea nu se aștepta să se îndrăgostească iremediabil de Tulane. Aproape că își distruge viața și intră într-o lume unde numai cei puternici și lipsiți de scrupule pot supraviețui.

  1. ”Lasă-mă să te iubesc” de Suzanne Enoch – apariție 29 noiembrie

Emily Portsman are un secret și trebuie să fie deosebit de atentă să nu i-l afle nimeni. Este destul de riscant ca o guvernantă de familie bună să lucreze la Clubul Tantalus, dar poate fi un loc bun să se ascundă de un bărbat din trecutul ei, care ar face totul să îi distrugă prezentul.