Alexandra reușește obțină ceea ce și-a dorit dintotdeauna: dreptate. Cu 25 de ani în urmă, mama ei murea întrun mod suspect. În timp ce investighează posibilul omor, ea va risca totul și-și va periclita relațiile cu cele mai apropiate rude și prieteni. Ea crede că unul dintre cei trei bărbați puternici din viața ei este făptuitorul și să descopere secrete bine păstrate.

Citește și: Scandaluri, crime și pasiuni întunecate în noile cărți romantice din luna octombrie

Secretele bine păstrate aduc pericolul

Să fie oare fostul ei iubit, Reede Lambert? Sau prietenul lui cel mai bun, Junior? Ori omul care este ca un părinte pentru aceștia doi? Fiecare este șarmant în felul lui. Și fiecare încearcă să pună un zid între el și lume parcă pentru a ascunde un secret murdar. Dar doar unul dintre ei poate stârni pasiunea ei pentru adevăr… Totuși, niciunul nu o poate opri să-și dorească să pedepsească vinovatul, nici chiar cel de care, spre suprinderea ei, se simte atrasă irezistibil…

Înarmată cu dovezi care pot duce la o arestare, Alexandra se întoarce în micuțul orășel texan unde și-a petrecut copilăria. Pe măsură ce scoate la iveală intrigi uitate de zeci de ani, un dușman periculos, capabil de minciuni bine ticluite și intrigi pe măsură, face orice să o oprească. Alex are la dispoziție doar o lună să rezolve cazul sau să-l îngroape pentru totdeauna. Așa că se concentrează pe ceea ce contează cu adevărat: să-l prindă pe criminal și să rămână în viață. A, și neapărat să nu se îndrăgostească de cel care pare a fi cea mai nepotrivită alegere!

 

Citește Secrete bine păstrate de Sandra Brown pentru a afla cît de bine se descurcă Alexandra în misiunea ei. Cartea apare vineri, 25 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: