”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick spune povestea Oliviei Chantry, o femeie foarte dezordonată, dar o adevărată forță atunci când vine vorba de afaceri. Compania sa din Seattle, numită Light Fantastic, organizează evenimente sclipitoare pentru clienți care vor să își promoveze diverse produse sau să strângă bani pentru cauze umanitare. Succesul ei financiar i-a adus însă probleme în dragoste. Căsnicia ei s-a terminat dezastruos și a ales cariera în locul unui partener de viață.

Dragoste cu năbădăi

Și cu siguranță are destule pe cap atunci când moștenește o parte din afacerea unchiului ei, Glow, Inc., o firmă de echipamente de iluminat. Dar ea deține 49 % din firmă, pe când celelalte procente sunt în mâinile lui Jasper Sloan, un aventurier în lumea afacerilor. Pe de altă parte, individul ține foarte mult la ordine și disciplină la locul de muncă. De la început, parteneriatul de afaceri nu funcționează. Amândoi se suspectează reciproc.

”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick te va ține cu sufletul la gură

Olivia și Sloan au diverse motive de ceartă: de la stilul de management și până la dezordinea de pe biroul Oliviei. Dar nu pot nega faptul că între ei există tensiune sexuală. Dar când Olivia și Sloan vor descoperă că există un om care îi șantajează chiar în interiorul firmei, nu mai este timp de conflicte minore. Deodată, relația lor trebuie să treacă de testul adevărului. Și nu mai pot continua să se certe atunci când șantajul se transformă în crimă, trebuie să fie uniți pentru a rămâne în viață.

Citește ”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul promoțional de doar 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și: Colecția Cărți Romantice, plină de suprize în luna decembrie