Băiatul celei mai puternice familii din oraș și doi amici la fel de ticăloși o siluesc pe Jade și îi distrug viitorul. Nimeni nu o crede și vina cade asupra ei. Tânăra fuge cât mai departe, dar asta nu o ajută cu nimic să uite violul și să se împace cu nedreptatea la care a fost supusă. Dar Jade găsește puterea să se întoarcă și să se răzbune când nimeni nu se mai aștepta.

Să îndulcim toamna cu noi cărți romantice. Iată titlurile lunii septembrie!

”Scandalul” de Sandra Brown, povestea tristă a lui Jade

La 18 ani, Jade Sperry a fost siluită de băiatul celei mai puternice familii din oraș și doi amici la fel de ticăloși ca el. Cei mai frumoși ani ai ei s-au dus și a urmat un adevărat coșmar, plin de scandaluri și tragedii. Așa că fata alege să fugă cât mai departe de ”liniștitul orășel” în care a copilărit și în care fiecare om era dependent de clanul care conducea singura companie la care lucra toată lumea. Dar nu va uita niciodată durerea din suflet și-și va cultiva setea de răzbunare. La un momentdat, se va întoarce și vinovații vor primi ceea ce merită, iar Jade se va elibera de fircă și de furie.

Citește ”Scandalul” de Sandra Brown, pentru a afla cum își va găsi Jade liniștea și poate va avea curajul să iubească din nou. Cartea apare pe 14 septembrie doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: