Sărutul unui prinț a fost prea mult așteptat

După 7 ani, Eve s-a transformat într-o femeie cu mare succes la bărbați și de o frumusețe răpitoare. Este manager al unei trupe de teatru și a revenit pentru scurt turneu în țara lui Alexander. El descoperă că vrea să-I facă pe plac și să-i arate că este tot ceea ce-și dorește de la un bărbat… Pe de altă parte, Alex are un secret bine păzit. A fost îndrăgostit de Eve și nu a încetat să viseze la ea de-a lungul anilor. Nu a vorbit despre aceasta cu nimeni, nici măcare cu fratele său, care era și cel mai apropiat prieten al Evei.

Citește și: ”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts, un roman de dragoste așa cum îți doreai să citești

Acum, rolurile s-au inversat. Prințul trebuie să convingă această femeie stăpână pe destinul ei să renunțe la tot ce a clădit din punct de vedere profesional pentru a petrece tot restul vieții alături de monarhul unui mic regat. Oare va reuși să-i demonstreze că realitatea poate depăși orice basm?

Citește Sărutul unui prinț de Nora Roberts pentru a afla deznodământul. Cartea apare vineri, 18 mai, alături de revista Libertatea pentru femei, în colecția Cărți Romantice și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei. Este al doilea volum din seria Cordina.

Citește și: