Fiica ilegitimă a unui diplomat rus și a unui fotomodel britanic, a copilărit în umbra frumoasei sale mame, Lani Devreaux, care nu a vrut niciodată să se căsătorească. ”Sărutul unui înger” de Susan Elizabeth Philips spune povestea vieții ei.

”Sărutul unui înger” e greu de refuzat

Aventura era pentru Lani a doua natură. De aceea, spiritul de frondă a însemnat pentru Daisy (pe numele ei de botez, Theodosia) să-și păstreze virginitatea până la 26 de ani și să viseze la o căsnicie cât se poate de banală. Totuși, după moartea violentă a mamei sale, fata cade în brațele a două dependendențe distrugătoare: shoppingul și fumatul. Din cauza primului viciu este la un pas de a ajunge în închisoare pentru că a cheltuit cu mult mai mult decât își putea permite. Aici intervine tatăl ei, Max Petrov. Metoda lui de a-și cuminți fiica este una neortodoxă. Daisy se va mărita în trei zile cu bărbatul ales de el sau, altfel, va merge la închisoare.

Îmblânzirea scorpiei, în variantă modernă

Alex Markov este chipeș, dar total lipsit de umor și de o duritate rar întâlnită. Nu folosește forța față de Daisy și îi spune că poate pleca oricând, dar ea știe că, din acel moment, va fi singură și fără bani într-o lume ostilă. Unica ei șansă este să reziste lângă ”bărbatul ei” timp de 6 luni, după care poate divorța și tatăl ei îi va asigura o dotă suficient de mare încât să trăiască decent. Dar până atunci, trebuie să fie o gospodină desăvârșită pentru soț, să-și ia un serviciu și să suporte toanele acestuia. Deci, trebuie să joace rolul de femeie supusă, măcar un timp. Oare va începe să-i placă sau va fugi ca din pușcă după expirarea perioadei obligatorii? Oricare ar fi rezultatul, ciocnirea a două personalități puternice nu poate să nu producă scântei. Iar cum amândoi sunt de o frumusețe rar întâlnită, atracția fizică plutește și ea în aer…

Citește ”Sărutul unui înger” de Susan Elizabeth Philips, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul promoțional de doar 9,99 lei (carte + revistă).