Cartea Un sărut exotic de Amanda Quick spune povestea unei tinere scriitoare. Amy Slater are succes în plan profesional. A reușit să publice prima carte S.F. În plan personal, însă, lucrurile nu stau așa de bine. După un eșec dureros, are nevoie de timp pentru a-și pansa rănile.

Un sărut exotic poate pansa răni

Jed Glaze pare a fi chiar omul potrivit pentru a o ajuta. Este un foarte bun prieten și nu încearcă să îi devină iubit. Are încredere în el pentru a-i încredința cele mai secrete gânduri ale sale. Și el începe să-și dezvăluie rănile sufletești. Fără să-și dea seama, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt și devin ”mai mult decât amici”. Dar nu e timp de o poveste de iubire. Cei doi se decid să descurce ițele unei povești complicate în care poate să fie vorba de o crimă. Pornesc în exoticele insule Hawai pentru a dezlega misterul. Pericolul îi va pândi pe plajele minunate și în peșterile subacvatice pe care le vor cerceta. Totuși, va exista destul timp și pentru un sărut exotic…

Citește despre întâmplările palpitante care vor mai avea loc. Vei găsi cartea Un sărut exotic de Amanda Quick, de vineri, 18 august, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește mai multe cărți de Amanda Quick:

”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick, o carte de care te vei îndrăgosti

”Talente ascunse”, dragoste și suspans, marca Amanda Quick