Nu alcoolul, ci dragostea pe care o simte pentru prima dată o face pe Camille să-i cedeze chiar atunci misteriosului străin. Dar după această aventură niciunul dintre ei nu mai crede în sintagma: ”Să iubești din nou”. Amândoi cred că totul s-a terminat și nu se vor mai putea îndrăgosti niciodată de altcineva.

O aventură greu de uitat

Plină de remușcări, Camille părăsește camera lui de hotel fără a lăsa niciun indiciu despre unde ar putea să fie găsită. Și nici ea nu îi cunoaște decât prenumele: Zack. Viața ei romantică se oprește aici. Nu poate să uite bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil de el. Știe că poate e doar imaginație, dar simte că nu mai poate iubi pe altcineva. În schimb, viața ei profesională merge cum nu se poate mai bine.

”Să iubești din nou” nu e imposibil

Afacerea ei de renovare a caselor vechi este înfloritoare. Tocmai de aceea, Rayburn Prescott o angajează să repare conacul istoric al familiei, o adevărată operă de artă și o provocare pentru tânăra arhitectă. De unde să știe că fiul lui Rayburn este chiar misteriosul Zack, bărbatul pe care nu a reușit să-l uite? Întâlnirea nu este una plăcută. Nici el nu a trecut bine peste despărțirea bruscă și nu a înțeles motivația Camillei de a pleca. Urmează împunsături și replici acide. Iar cei doi neagă evidența atracției puternice care încă există între ei.

Află ce se va întâmpla în romanul ”Să iubești din nou” de Sandra Brown. Apare vineri, 24 martie la toate punctele de difuzarea presei. Vei găsi cartea alături de revista preferată, ”Libertatea pentru Femei”, în colecția Cărți Romantice la prețul special de doar 9,99 lei.

Află ce surprize îți rezervă Colecția Cărți Romantice în luna aprilie!