Era un plan disperat. Dar Mary Grace Winters știa e singurul mod să se salveze pe ea și pe copilul ei din mâinile soțului abuziv. Polițist de profesie, el îi snopea în bătaie de câte ori avea ocazia, puțind lipsind să nu-i omoare. ”Să nu spui nimănui”, erau apoi cuvintele lui. Lui Mary i-a luat mult timp să-și facă curajul să plece. S-a măritat la 15 ani după ce a rămas însărcinată și nu a cunoscut decât acest mod de viață. Abia când el a împins-o a doua oară pe scări, ea și-a dat seama că trebuie să facă ceva.

Citește și: Shannen Doherty continuă dezvăluirile dureroase.  Adevăratul motiv pentru care a preferat să nu spună nimănui că i-a revenit cancerul. E cutremurător

Să nu spui nimănui”, un refren uitat

Mary reușește să se rupă din relația abuzi și să fugă. Femeia a plecat într-un oraș îndepărtat, și și-a schimbat numele ei și al copilului. Trăiește o nouă viață dându-se drept Caroline Stewart. Aproape că a uitat coșmarul pe care l-a trăit cu nouă ani în urmă. Are curajul săă iubească din nou. Max Hunter este un bărbat care are propriile răni. Trecutul apare pe neașteptate când fostul soț îi dă de urmă și îi amenință viața tihnită. Se apropie pas-cupas de ea și, pe zi ce trece, este mai amenințător față de ea și față de cei pe care îi iubește.

Să nu spui nimănui de Karen Rose este un roman care te va emoționa profund. Nu este o fantezie romantică, ci o carte ancorată profund în realitate. Cartea apare vineri, 5 iunie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira, la prețul special de 13,99 lei.

Citește și: