1. ”O soție potrivită pentru un marchiz” de Sarah MacLean – 7 septembrie

Cu zece ani in urma, marchizul de Bourne a cazut in dizgratie, fiind obligat sa paraseasca inalta societate. Astfel, se va transforma in Bourne cel dur si lipsit de sentimente, ajungand unule dintre proprietarii celui mai exclusivist club de jocuri din Londra, si va face tot ce-i va sta in putinta pentru a-si recastiga mostenirea – inclusiv s-o ia de sotie pe cuviinciasa si perfecta Lady Penelope Marbury.

  1. ”Scandalul” de Sandra Brown – 14 septembrie

Băiatul celei mai puternice familii din oraș și doi amici la fel de ticăloși o siluesc pe Jade și îi distrug viitorul. Tânăra fuge cât mai departe, dar asta nu o ajută cu nimic să uite violul și să se împace cu nedreptatea la care a fost supusă. Dar Jade găsește puterea să se întoarcă și să se răzbune când nimeni nu se mai aștepta.

  1. ”Faimosul libertin” de Mary Balogh – 21 septembrie

Lady Mary Gregg disprețuia totul la Edmund Waite. I se părea un ticălos lasciv și batjocoritor, o adevărată pacoste prin saloanele Londrei. Nu auzise nici măcar o vorbă bună despre el, dar se simțea în siguranță, pentru că lord Waite nu avea ochi decât pentru cele mai dulci tinere din lumea mondenă. Nu mică i-a fost mirarea când Edmund a început să îi facă avansuri explicite.

  1. ”O dată pentru totdeauna” de Elizabeth Hoyt – 28 septembrie

Sam West se mulțumește cu rutina muncii lui de polițist într-un oraș de talie mică. Mai dă o amendă, mai dă un avertisment, dar niciodată nu a oprit pe cineva ca Maisa Bradley. Tânăra are tupeu de proscris, dar un chip căruia nu-i poate rezista… și îl va lua alături de ea într-o cursă nebună!

sursa foto: 123rf.com