Să crezi în dragoste sau nu? Maddie Chester ar spune că nu. Părăsită de tatăl copilului ei, lucrează ca menajeră la McCarthy’s Resort Hotel pentru a-și întreține bebelușul. Și-ar dori să plece de pe insula unde s-a născut, dar de unde are doar amintiri urâte și să scape de zvonurile locuitorilor prea băgăcioși.

Citește și: Cărțile romantice din septembrie

Să crezi în dragoste la prima vedere

Și parcă ghinioanele nu se mai termină. În drum spre slujbă, are un accident de bicicletă provocat chiar de fiul patronului. Mac McCarthy se întoarce acasă după ani de peregrinări în lumea largă. Planul lui nu este să stea mult, ci doar să-și ajute tatăl să vândă la un preț cât mai bun complexul de agrement maritim al familiei. Chiar dacă a fost mult timp plecat, toată lumea știe reputația de ”crai” a juniorului. De aceea, Mady nu e prea entuziasmată de oferta lui de a o ajuta la muncă și chiar de a avea grijă de bebelușul ei. Mac vrea sincer să-și repare greșeala, dar își dă seama și că se îndrăgostește iremediabil de frumoasa menajeră.

Iubire și respingere

Mady, însă, nu mai crede în iubire și vrea să stea departe de necazuri. Va reuși oare Mac să o convingă de sinceritatea lui? Citește Să crezi în dragoste de Marie Force. Delectează-te cu o lectură plăcută în drum spre serviciu pentru a prelungi puțin sentimental de vacanță. Cartea apare vineri, 18 septembrie, în colecția cărți romantice a Editurii Lira.

Citește și: Interviu exclusiv Loredana: ”Îmi place să iubesc mai mult decât să fiu iubită