1. ”Fiorii primei iubiri” de Sandra Brown – 6 ianuarie

Caroline a supraviețuit bârfelor orașului și a trecut și peste decesul soțului ei, mai în vârstă de trei decenii. Dar nu crede că îi poate supravieșui și lui Rink Lancaster, fiul fostului ei soț. Pe când erau adolescenți, Rink a făcut-o să simtă fiorii primei iubiri, iar relația dintre ei se complică din nou.

  1. ”Îndrăgostită nebunește” de Jill Shalvis – 13 ianuarie

Rebela Chloe trăiește viața la limită și știe să profite de orice distracție. Nici prin cap nu îi trece să se așeze la casa ei și să se căsătorească, așa cum își doresc surorile ei. Dar spiritul ei liber atrage atenția șerifului din Lucky Harbor care ar face orice să o îmblânzească.

  1. ”Curtând-o pe Catherine” de Nora Roberts – 20 ianuarie

Este primul volum din seria surorilor Calhoun, moștenitoarele unei proprietăți cam dărăpănate de pe coasta statului Maine. Catherine ar face orice să își salveze moștenirea, mai ales după ce magnatul Trenton St. James pune ochii pe ea și vrea să o transforme într-un hotel de lux.

  1. ”Soție de ocazie” de Mary Balogh – 27 ianuarie

Anthony Earheart, marchizul de Staunton, este chemat acasă de tatăl său pentru a se căsători cu soția aleasă de acesta. Dar Anthony a petrecut prea mult timp departe de tatăl și de familia lui pentru a se mai supune fără crâcnire ordinelor sale. Așa că se gândește să își caute propria mireasă, o femeie săracă și lipsită de strălucire care să îl scoată din pepeni pe bătrân.

sursa foto: Shutterstock.com