Romanul Reuniune de familie de Sherryl Woods te va amuza cu siguranță și te va face să visezi la povești de dragoste în viața reală.

Citește și: Doamnele din Cavendon de Barbara Taylor Bradford, despre patru femei puternice

Dragoste cu năbădăi

Laila Riley se află într-o situație dificilă. Relația cu Matthew O’Brien, un playboy cu mult mai tânăr decât ea, a făcut-o să-și piardă respectul familiei, dar și cariera la banca tatălui ei. A plătit un preț mare, chiar și pentru o poveste de dragoste. Problema este că Layla consideră că a fost doar o aventură și se decide să se despartă de Matthew, chiar dacă acesta obiectează.

Reuniune de familie cu peripeții

Dar familia O’Brien are alte idei. Toți conspiră să o invite pe Laila să petreacă vacanța de iarnă cu ei la Dublin, locul copilăriei lui Nell O’Brien, la o reuniune de familie. Este un prilej minunat să scape de toate problemele, dar Laila are reținerile ei. Matthew va fi acolo și nu crede că ar rezista tentației de a se împăca cu el.

Călătoria se dovedește a fi mai plină de surprize decât credeau toți la început. Nell își redescoperă iubirea din tinerețe. Vechea flacără pare să fi supraviețuit trecerii timpului. Totodată, idila bunicii face clanul O’Brien să se îngrijoreze că aceasta își va urma inima și va rămâne în Irlanda. Oare Nell va alege să urmeze această oportunitate care apare o dată în viață, în ciuda tuturor riscurilor? Oare Laila va descoperi că există și oportunități atunci când îți asumi un risc?

Citește Reuniune de familie de Sherryl Woods pentru a afla răspunsul la aceste întrebări și a te delecta cu o lectură încăntătoare și amuzantă.

Alte romane din seria Chesapeake Shores: