Robyn Carr revine în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei cu o nouă serie de romane care se petrec într-un mic orășel de munte: ”Refugiul inimii”. La prima vedere, nimic nu pare să se întâmple aici, dar dragostea plutește în aer.

Refugiul din munți

Primul volum o are în centrul ei pe Maggie Sullivan, o femeie greu încercată de soartă. Cariera ei de chirurg neurolog ia sfârșit după ce face o operație cu risc mare. Pacientul, un adolescent, moare. Familia lui o dă în judecată pentru malpraxis. Stresul o face să piardă o sarcina. Era primul ei copil, pe care și-l dorea foarte tare. Prietenul ei nu-i mai suportă stările ei emoționale și o părăsește. În acest moment, singurul loc unde mai vrea să meargă este Sullivan Crossing, refugiul din munți al tatălui său, Sully. Acesta o primește cu brațele deschise.

Două inimi rănite se întâlnesc la ”Refugiul inimii”

Aflate în zona unei trecătoare dintre munți, campingul și magazinul sunt afacerea de familie pe care a întemeiat-o străbunicul lui Maggie. Dar și aici o mai așteaptă o lovitură. Bătrânul face un infarct și se zbate între viață și moarte. În aceste clipe dramatice, tânăra primește un ajutor neașteptat de la unul dintre turiști, Cal Jones, un bărbat tăcut și enigmatic. Maggie este suspicioasă și nu înțelege de ce el face acest lucru dezinteresat. Totodată, Cal nu povestește nimic din trecutul lui, ceea ce o face să se teamă de ce e mai rău. Totuși, nu poate nega atracția irezistibilă pe care o simte față de el…

Află ce se va întâmpla citind ”Refugiul inimii” de Robyn Carr. Cartea apare vineri, 1 septembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatea pentru femei.

Citește o altă carte scrisă de Robyn Carr:

”Viața dorită” de Robyn Carr, o carte despre a doua șansă în viață

Află ce alte cărți romantice pline de pasiune și aventură îți rezervă colecția Cărți Romantice în luna septembrie