”Rebelul de altă dată” este cel mai bun prieten al ei

Callie cade în brațele salvatorului ei, pe care îl recunoaște. Nu este un străin, ci chiar băiatul de care fusese îndrăgostită în copilărie. Lord George Gordon Audley a fost cel mai bun prieten al ei. Tot el a salvat-o de o căsătorie îngrozitoare aranjată de tatăl ei. Dar au urmat repercusiuni, pentru că societatea de atunci nu accepta să fie încălcate regulile fără consecințe din cele mai rele.

Când amiciția se transformă în iubire

Callie a fost trimisă în exil în Jamaica, iar Gordon în colonia penitenciară din Australia. În ciuda tuturor piedicilor și pericolelor prin care trece, Gordon supraviețuiește. Vrea să o regăsească pe Callie. Este ca și cum și-ar regăsi propriul suflet. Ca urmare, va face tot posibilul pentru a o proteja pe ea și pe cei pe care ea îi iubește. Dar prietenia lor inocentă pe care o împărtășeau în copilărie devine o pasiune periculoasă care i-ar putea salva sau distruge.

Citește despre întâmplările palpitante care vor mai avea loc în cartea ”Rebelul de altă dată” de Mary Jo Putney. Apare vineri, 15 decembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: