”Răzbunare la Bella Terra” urmărește chinurile tinerei scriitoare de a-și termina romanul, dar și încercările tatălui ei de a-i găsi un soț. Ceea ce nu știu amândoi este că tânăra este pe cale de a cunoaște bărbatul perfect pentru ea, dar și cel mai rău coșmar.  

Citește și: 5 filme pe care ar trebui să le vezi împreună cu sora ta

”Răzbunare la Bella Terra” și necazuri cu duiumul

Eli Di Luca își ascunde suferințele din trecut în spatele unei măști de bărbat dur și al unei atitudini de autocontrol uneori peste puterile omenești. Grijuliul tata face un aranjament pe care Chloe nu-l poate refuza. Eli îi va asigura tinerei sciitoare o căsuță liniștită de pe proprietatea sa de la țară unde își va putea termina liniștită romanul. Dar liniștea nu pare să domnească, iar ”Răzbunare la Bella Terra” nu este doar un titlu de carte…

Află cum evoluează povestea de dragoste tumultoasă dintre Chloe și Eli și dacă aceasta are un viitor. Totodată, află dacă va continua tânăra să scrie cărți sau va pune cariera de scriitor în cui. Citește ”Răzbunare la Bella Terra” de Christina Dodd. Cartea apare vineri, 28 august, în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. E o lectură delicioasă pentru acest sfârșit de vară.

Citește și: Secretele de la Bella Terra de Christina Dodd