Destinul le-a făcut cunoștință. Depinde doar de ei dacă își vor deschide inimile. Puteri nebănuite de Amanda Quick spune povestea de dragoste mai puțin obișnuită dintre patroana unui restaurant și un spălător de vase, angajat de-al ei. Dar nimic nu este ceea ce pare.

Pe când alerga să-și salveze viața într-o noapte întunecoasă din Mexic, Verity Ames nu a putut vedea chipul bărbatului care a salvat-o. Dar el este hotărât și vrea să o regăsească, chiar dacă asta înseamnă o călătorie de mii de kilometri.

Pentru a supraviețui este nevoie de puteri nebănuite

Două luni mai târziu, Jonas Quarrel își face apariția la micul ei restaurant vegetarian din California. Un fost profesor universitar care își caută de lucru ca… spălător de vase! Părea prea ciudat să nu fie ceva necurat la mijloc. Dar insistența lui și faptul că avea nevoie urgentă de cineva care să o ajute, o face pe Verity să închidă ochii. Cu timpul, se va dovedi că străinul este un om cu puteri nebănuite și cu o misiune secretă. Femeia e intrigată. Nu înțelege de ce a căutat-o și ce dorește de la ea. Tot ce știe este că bărbatul trezește în ea o pasiune dincolo de cele mai sălbatice fantezii ale ei. Săruturile lui îi ard buzele, dar în curând va afla că împreună cu Jonas are de înfruntat o furie dezlănțuită care le va pune în pericol dragostea.

Citește Puteri nebănuite de Amanda Quick, prima carte din seria Gift. Cartea apare vineri, 5 ianuarie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: