Dacă vrei să citești o carte romantică amuzantă și clasică, alege ”O propunere îndrăzneață” de Sandra Brown. Hailey Ashton este dedicată trup și suflet jobului său. Este director al departamentului de relații cu clienții al parcului de sitracții Serendipity.

Situații neașteptate îi aduc lui Hailey ”o propunere îndrăzneață”

Cu tot succesul exterior de care pare să aibă parte, Hailey are o imagine de sine proastă care i-a pus viața amoroasă pe butuci. Pare că nu se mișcă nimic în domeniul ăsta… Până când niște circumstanțe neașteptate i-l scot în cale pe Tyler Scott. Fetița lui de 11 ani, Faith, se închide accidental în toaleta femeilor din parc, după ce este înțepată de o albină. Cu eficiențe ei binecunoscută, Hailey rezolvă situația și se împrietenește cu micuța. Ce este mai greu de crezut este că află că tatăl ei, Tyler, este chiar patronul parcului, care fusese plecat multă vreme. Acesta arată destul de clar că este interesat să o seducă pe ambițioasa directoare. Hailey îi face și ea cunoscut de la bun început că-l va acuza de hărțuire sexuală dacă va încerca ceva. Totuși, începe să devină sensibilă la farmecul șefului…

Vei găsi cartea ”O propunere îndrăzneață” de Sandra Brown începând cu data de 20 iulie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

Citește și: